Bemutatkozó film

Géppark

Gépparkunkat a változó megrendelői igényekhez alkalmazkodva folyamatosan bővítjük és korszerűsítjük, az üzembe helyezett berendezéseket a világ elismert nyomdagépgyártóitól vásároljuk.

Íves ofszetnyomáshoz B/2-es ívméretű HEIDELBERG nyomógépeket használunk, többek között egy 2 és egy 5 színes gépet, amelyek egy menetben két oldalas nyomásra képesek; valamint egy 6 színes, UV lakkozó egységgel ellátott Speedmaster nyomógépet.

2016-ban állítottunk üzembe egy 7 színes HEIDELBERG ANICOLOR gépet, MULTICOLOR opcióval, amely szintén rendelkezik lakkozóművel is.

A faltkarton dobozok kikészítése BOBST stanca és ragasztógépekkel történik.

Tájékoztatók kötészeti feldolgozáshoz POLAR vágógépeket és többek között HORIZON hajtógatógépeket üzemeltetünk.

A 2007-ben telepített keskenypályás, 8 színes NILPETER UV flexo tekercses nyomógépen UV bázisú festék alkalmazásával garantáljuk a legjobb minőségű nyomatokat tekercses termékekre.

line_web

01_heidelberg_xl_75_7_l

HEIDELBERG XL75-7+L Anicolor Multicolor ofszetnyomógép

line_web

02_heidelberg_xl_75_6_l_uvl

HEIDELBERG XL-75-6+L+UVL

line_web

03_bobst_expertcut

BOBST EXPERTCUT stancagép

line_web

MK EasyMatrix 106 CS

MK Easymatrix 106 CS

line_web

04_bobst_expertfold

BOBST EXPERTFOLD dobozragasztógép

line_web

05_polar_80e

POLAR 80E vágógépsor

line_web

06_horizon

HORIZON hajtógatógép

Történet

A JAVIPA Nyomdaipari Kft, egy békéscsabai székhelyű íves ofszet és tekercses flexibilis nyomtatási technológiával dolgozó középvállalkozás, Magyarország egyik legnagyobb gyártási kapacitással rendelkező, magyar magántulajdonban lévő nyomdája.

02

Nyomdánk fejlődése 1990-ben történt megalapítása óta töretlen. Gépparkunkat a változó megrendelői igényekhez alkalmazkodva folyamatosan bővítjük és korszerűsítjük, az üzembe helyezett berendezéseket a világ elismert nyomdagépgyártóitól vásároljuk.

Fő profilunkká 1995-ben a szórólapok és ügyviteli nyomtatványok gyártása mellett a papír-karton csomagolóanyagok gyártása vált, 2007 óta pedig a megrendelők komplex kiszolgálását segítve flexibilis termékek gyártását is megkezdtük.

03

A nyomda 1995-ben költözött immár saját tulajdonú telephelyére, ahol jelenleg 6500 m2-en végzi tevékenységét. Az alapanyagok, késztermékek tárolása és klimatizálása is itt történik. A hagyományos ofszet technológia mellett 300 m2-en túlnyomásos tisztatérben flexo üzemrész működik, megfelelve a gyógyszergyári elvárásoknak.

A JAVIPA mára egy több mint 160 alkalmazottat foglalkoztató ofszet és flexo nyomtatási technológiával dolgozó középvállalkozássá nőtte ki magát. A nyomdaiparban azonban nincs lehetőség a megállásra. Az új technológiák folyamatos megjelenése, új felületkezelési megoldások elterjedése szükségessé teszi, hogy a vállalat mindig éberen figyelje a piacváltozó igényeit és maga is olyan megoldásokkal álljon elő, amivel kitűnhet a versenytársai mellől és bővítheti megrendelői körét.

A szakmai elkötelezettségnek és hozzáértésnek, valamint a kiváló minőségben gyártott csomagolóanyagoknak köszönhetően nyomdánk dinamikusan fejlődik, piaci részesedésünk folyamatosan nő. A vevőorientált piaci magatartásunk, megbízhatóságunk alapozta és erősítette meg partnerkapcsolatainkat a hazai és az európai piacon egyaránt. Ez a bizalom ösztönöz bennünket további technikai és technológiai beruházásokra, melyek mindig összhangban történnek partnereink változó igényeivel.

line_web

Kapcsolat

line_web

Minőségbiztosítás

Az ISO 9000-es szabványsorozat szerint kialakított Minőségirányítási rendszerünket (MIR) 2000-től tanúsíttatjuk, mely hatékonyan támogatja termelési tevékenységünket megrendelőink minél teljesebb megelégedésére.

Az elmúlt több mint másfél évtizedben a MIR-ben rendkívül részletes szabályozások születtek, melyek a termékelőállítási folyamatainkat szabályozzák a megrendeléstől a gyártáson keresztül a kiszállításig.

Termékeink a nyomdai gyártási folyamatainkban gyártásközi- és szigorú végellenőrzési procedúrán mennek át, mely biztosíték arra, hogy csak a kifogástalan termék kerülhet kiszállításra megrendelőinkhez.

Minőségirányítási dokumentumainkat folyamatosan aktualizáljuk a jogszabályi-, szabványi- illetve vevői elvárásoknak megfelelően.

A minőségirányítási- és minőség ellenőrzési feladatokat- az egymással-, a beszállítókkal-, a vevőkkel-, valamint a cég vezetésével napi kapcsolatban lévő- képzett és szakértő Minőségirányítási (QM)- és Minőségellenőrzési (QC) team végzi.

Célunk, hogy MIR rendszerünket folyamatosan fejlesztve a leghatékonyabb szabályozásokat biztosítsuk a gyártási folyamatokhoz, a belső és a külső kapcsolattartáshoz.

sgs_ISO9001ISO 9001:2015 tanúsítványunk letöltése

JAVIPA App

Töltse le Android-os JAVIPA alkalmazásunkat - teljesen ingyen -, hogy egyszerűen és gyorsan elérhesse nyomdánkkal kapcsolatos főbb információkat, adatokat. Az applikáció kis méretű, nem igényel extra erőforrásokat, könnyen kezelhető, így mindig kéznél lehet mobil eszközén!

Szükséges lehet az alkalmazás telepítésének engedélyezésére a Play Store szolgáltatástól különböző forrásból.

line_web

Letöltés

line_web