JAVIPA GINOP-1.2.8-20-2020-00979 projekt

Kedvezményezett neve: JAVIPA Nyomdaipari Kft.

Projekt címe: A JAVIPA Kft. technológiai-fejlesztési beruházásának támogatása

Támogatás összege: 58 048 381 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Tényleges befejezés dátuma: 2020. december 11.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00979

A projekt tartalmának bemutatása:

A megnövekedett gyógyszeripari megrendelések kielégítése érdekében a JAVIPA Kft. újabb kapacitásbővítő technológiai beszerzéseket valósított meg.

A vállalkozás az eddigi hajtogatógépeivel egységenként maximum 4 hajtást tudott elvégezni, az új 8 táskás HERZOG + HEYMANN M8.40 hajtogatógéppel viszont már 5-6 hajtást is meg tud valósítani, mellyel megrendelői frissen felmerült igényét gyorsan ki tudja elégíteni.

A POLAR RA-4 rázóasztal a nyomtatás előtt az ívek fellazítását, előkészítését teszi lehetővé, a POLAR N 115 Plus egyenes-vágógép segítségével pedig a kinyomtatott betegtájékoztatók, használati utasítások pontos vágását tudják elvégezni. Az alagúttal, behordószalaggal rendelkező Minipack Praktika X2 automata zsugorfóliázó segítségével a megrendelő kérése szerint kötegekben, alacsony hőmérsékleten zsugorodó fóliával tudnak ezután csomagolni.

A beruházásnak köszönhetően a JAVIPA Kft. továbbra is tökéletes pontossággal nyomtatott, tizedmilliméternyi pontossággal vágott és hajtogatott termékeket tud előállítani, a minőség tovább növekszik, és új exportpiacok nyílnak meg a cég előtt.

Print Friendly, PDF & Email