Minőségbiztosítás

Az ISO 9000-es szabványsorozat szerint kialakított Minőségirányítási rendszerünket (MIR) 2000-től tanúsíttatjuk, mely hatékonyan támogatja termelési tevékenységünket megrendelőink minél teljesebb megelégedésére.

Az elmúlt több mint másfél évtizedben a MIR-ben rendkívül részletes szabályozások születtek, melyek a termékelőállítási folyamatainkat szabályozzák a megrendeléstől a gyártáson keresztül a kiszállításig.

Termékeink a nyomdai gyártási folyamatainkban gyártásközi- és szigorú végellenőrzési procedúrán mennek át, mely biztosíték arra, hogy csak a kifogástalan termék kerülhet kiszállításra megrendelőinkhez.

Minőségirányítási dokumentumainkat folyamatosan aktualizáljuk a jogszabályi-, szabványi- illetve vevői elvárásoknak megfelelően.

A minőségirányítási- és minőség ellenőrzési feladatokat- az egymással-, a beszállítókkal-, a vevőkkel-, valamint a cég vezetésével napi kapcsolatban lévő- képzett és szakértő Minőségirányítási (QM)- és Minőségellenőrzési (QC) team végzi.

Célunk, hogy MIR rendszerünket folyamatosan fejlesztve a leghatékonyabb szabályozásokat biztosítsuk a gyártási folyamatokhoz, a belső és a külső kapcsolattartáshoz.

sgs_ISO9001
ISO 9001:2015 tanúsítványunk letöltése Az FSC® tanúsítvány letöltése

Print Friendly, PDF & Email