Történet

A JAVIPA Nyomdaipari Kft, egy békéscsabai székhelyű íves ofszet és tekercses flexibilis nyomtatási technológiával dolgozó középvállalkozás, Magyarország egyik legnagyobb gyártási kapacitással rendelkező, magyar magántulajdonban lévő nyomdája.

02

Nyomdánk fejlődése 1990-ben történt megalapítása óta töretlen. Gépparkunkat a változó megrendelői igényekhez alkalmazkodva folyamatosan bővítjük és korszerűsítjük, az üzembe helyezett berendezéseket a világ elismert nyomdagépgyártóitól vásároljuk.

Fő profilunkká 1995-ben a szórólapok és ügyviteli nyomtatványok gyártása mellett a papír-karton csomagolóanyagok gyártása vált, 2007 óta pedig a megrendelők komplex kiszolgálását segítve flexibilis termékek gyártását is megkezdtük.

03

A nyomda 1995-ben költözött immár saját tulajdonú telephelyére, ahol jelenleg 6500 m2-en végzi tevékenységét. Az alapanyagok, késztermékek tárolása és klimatizálása is itt történik. A hagyományos ofszet technológia mellett 300 m2-en túlnyomásos tisztatérben flexo üzemrész működik, megfelelve a gyógyszergyári elvárásoknak.

A JAVIPA mára egy több mint 160 alkalmazottat foglalkoztató ofszet és flexo nyomtatási technológiával dolgozó középvállalkozássá nőtte ki magát. A nyomdaiparban azonban nincs lehetőség a megállásra. Az új technológiák folyamatos megjelenése, új felületkezelési megoldások elterjedése szükségessé teszi, hogy a vállalat mindig éberen figyelje a piacváltozó igényeit és maga is olyan megoldásokkal álljon elő, amivel kitűnhet a versenytársai mellől és bővítheti megrendelői körét.

A szakmai elkötelezettségnek és hozzáértésnek, valamint a kiváló minőségben gyártott csomagolóanyagoknak köszönhetően nyomdánk dinamikusan fejlődik, piaci részesedésünk folyamatosan nő. A vevőorientált piaci magatartásunk, megbízhatóságunk alapozta és erősítette meg partnerkapcsolatainkat a hazai és az európai piacon egyaránt. Ez a bizalom ösztönöz bennünket további technikai és technológiai beruházásokra, melyek mindig összhangban történnek partnereink változó igényeivel.

line_web

Kapcsolat

line_web

Print Friendly, PDF & Email